Mer svar på frågor :)

Hur frågar man olle?
Gå in på denna sida och tryck på tanke bubblan där det står "Är jag normal? Ställ din fråga till Olle".. Lycka till:)

Eran blogg är skitbra! hur kom ni på iden till den?

Jag (tjejen) ville skaffa en sex blogg, så kom vi tillsammans på idén att killen också kunde vara med. Så det inte är en helt normal sexblogg. :) Så liksom ni läsare har någon fråga som ni vill ha svar på av en kille.. så finns ju han här. Det är super bra tycker vi.

Ni är medvetna om att det heter penEtrera och inte penitrera? Är det medvetet felskrivet eller är ni bara illitterata?
Vi är mycket medvetna om att det stavas med E och inte I, och det var medvetat felskrivet. ^^

Hur ofta har ni sex?

Det är olika faktist, svår fråga. Sen så är ju från vad man menar med sex. Vi har ofta oralsex och sånt, alltså inte samlag. Men kuk i fittan sex har vi väl någon gång i veckan :) Men sen ligger vi ju och tar på varandra tills vi kommer nästan varje dag :)

Har otroligt bra sex med mitt ex ännu, men har känslor kvar för honom så det är jobbigt, men hur skall man ge upp så bra sex ??!!

Jadu, såna frågor är ju svåra för oss att svara på eftersom vi inte vet riktigt hur du känner. Men jag (tjejen) skull nog ge upp honom eftersom det kanske bara är sex för honom och du kanske hoppas på mer än så. Sen en dag kanske ni har sex och efter det får du reda på att han tycker om någon annan eller så. Då kan du ju bli riktigt sårad. Prata med honom om hur han känner och följ ditt hjärta! Det finns ju fler som är bra i sängen, du får leta rätt på någon ny KK, eller kanske skaffa en dildo? ;)


/ T+K

Kommentarer
Postat av: Anonym

jätte bra att ni uppdaterat, fortsätt så ;)

2009-04-26 @ 19:10:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0