Onanitips för Killar

Onanitips 1

Den första tekniken simulerar känslan av ett kvinnligt könsorgan runt din penis. Den här tekniken kräver att du ligger ner på sidan och tar tag i din penis med höger hand. Se till att du tar tag i din penis från vänster sida inte från höger, om du är vänsterhänt, se till att du vrider handen så du har tummen på undersidan. Du kan behöva dra din penis till sidan för att komma åt på rätt sätt. Lägg dig nu ner på mage medans du håller i penisen så som förklarades ovan. Jucka medans du har handen stilla.

Onanitips 2

En annan teknik som passar dem som är ivriga att leka med sig själva en lång stund för att få en stark orgasm på ett långsamt sätt är att bara stimulera ollonet. Sprid ut glidmedel på en av dina handflator, ta tag i din penis och dra mot dig men bara på ollonet. Pröva att byta hastighet på dina rörelser då och då för att känna alla sensationer den här tekniken erbjuder.

Onanitips 3

För dom som gillar att "göra jobbet i sängen" finns det en teknik som simulerar den första penetrationen vid samlag men det är som att göra det oavbrutet. Det kanske låter konstigt men det här är en jättebra teknik. Ta tag i din penis med en hand och dra handen mot dig, när penisen är påväg att gå ut ur handen så lägger du din andra hand framför. På så sätt skapar du en "oändlig tunnel". Sedan fortsätter du med att byta hand, se till att alltid ha en hand som är sluten runt din penis.

Onanitips 4

Om du vill ha en riktigt stark behaglig känsla så kan du pröva att "mjölka" dig själv. Lägg glidmedel på händerna och slut en ring runt din penisrot med långfingret och tummen. Dra ringen hela vägen till ollonet och vidare. När du kommit fram med första "ringen" till ollonet så gör du en till sån ring med andra handen osv. Män som använder den här tekniken påstår att de får otroligt starka erektioner och orgasmer.

Onanitips 5

Och sist men inte minst en av de bästa teknikerna. Ta tag i den lösa huden unden ollonet och massera med fingertopparna, använd tummen och pekfingret. Det du gör är att du gnider fingrarna emot varandra fast du har skinnet under ollonet mellan fingrarna. Det är en väldigt behaglig, långsam men stark orgasm.

 

Onanitips 6

Många män känner behag av att ha någonting kallt mot den vara huden på penis. Eftersom det är väldigt opraktiskt att sticka in penisen i frysen så rekommenderar vi användning av iskuber eller krossad is för att öka orgasmstyrkan. Såhär fungerar det. Onanera som du brukar göra och ha en liten påse med krossad is eller iskuber tillhands. När du känner orgasmen komma så lägger du påsen med is mot testiklarna eller gnid dom över penisen försiktigt. Om du kan göra detta utan att känna att isen kommer i vägen för smekningarna så kommer du känna en väldigt unik och skön orgasm. Lita på oss.


Onanitips 7

Lägg dig på rygg med din erigerade penis rakt upp i luften. Lägg fingrarna från en hand runt penisroten och börja smeka dig själv med en snabb, circulär rörelse. Se till att smekninarna alltid är korta smekningarnas hastighet måste variera för att få ollonet att röra sig i en cirkulär rörelse. Kom ihåg: det kan bli väldigt "utspridd" utlösning så se till att ha någon duk under om du är rädd om ditt lakan.


Onanitips 8

Du kan pröva en teknik som "uppfans" av folk med Jättemycket tid över, Onanins finsmakare.
Grundidén är att slå lätt på penisen med fingertopparna genom underkläderna. Orgasmen kommer vara en långsam men väldigt sensuell och starkare än vanliga orgasmer


Onanitips 9

Om du gillar att onanera i badet och använda varmt vatten så måste du pröva "ångbadet".
Ta av dig naken, gå in i badrummet och sätt på hett vatten. Låt vattnet flöda en stund så att hela badrummet blir som en ångbastu. När allt är varmt och ångigt så lägger du dig i badet (Akta det heta vattnet låt det kylas lite!) och börja onanera genom att använda värmen och ångan som "glidmedel". Detta kommer kännas väldigt unikt och väldigt tillfredsställande.


Onanitips 10

Ett bra sätt att höja orgasmstyrkan oavsett hur du onanerar är att lägga lite tryck mot testiklarna. Medans du onanerar tar du ner en hand och håller om, smeker och trycker försiktigt på testiklarna. Se till att inte pressa för hårt mot testiklarna.


Kommentarer
Postat av: Fredrik Olsson

Jättebra blogg! gillar speciellt nr 3. Har ni inga övningar som involverar stimulation av prostatan?

2012-02-02 @ 23:07:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0